Kencing kotor

Macam nak bagi hilang kencing kotor ni, lepas bersama akan mandi teruih n air masak berliter liter la minum hummm buntu#firstbaby

14 Balas

Ya jumpa doctor... saya kena kencing kotor (sblm hamil) sampai ada batu karang. Alhamdulillah ubat yg doc bagi berkesan dgn izin Allah. Saya pun amalkan apa aje petua yg famili and friends bagi: minum air kosong secukupnya max 3 liter, air barli, nenas, tembikai, lobak putih. biras lelaki saya bagi Pil brand himalaya , sbb dia kerap kena batu karang , alhamdulillah sesuai dgn saya. follow up dgn klinik yg sama, doc scan, alhamdulillah, dah tak de batu karang di ginjal, pundi kencing pun ok. Syukurrrrr Serik kena kencing kotor ni. ? Moral of the story , minum air kosong secukupnya dan JANGAN TAHAN KENCING!!!!