Kencing kotor

Macam nak bagi hilang kencing kotor ni, lepas bersama akan mandi teruih n air masak berliter liter la minum hummm buntu#firstbaby

14 Balas

saya preg kencing kotor..minum air barli tanpa gula...and bnyk kn air msk alhamdulillah ok dah..

rebus barli. makan tiap hari. kalau xleh mkn mcm tu je. campur la dalam air coklat ke..

3y ago

Inshaa Allah sy akan amalkan makan barli … terima kasih tau??

Kena makan antibiotik biasanya. Try jumpa doctor dulu

3y ago

Mcm sy haritu smpai tak boleh nak buat keje lain sbb terlampau sakit. Mcm nak bersalin. Buat air barli pun tak jalan dah. Mmg amik antibiotik terus sbb kencing terlalu kotor ?

Minum jus timun campur dngn gula batu ☺️