Cara untuk bagi baby terima susu botol

Macam mana ye nak bagi baby accept susu botol ? Saya dah nak mula praktikal hari ahad akan datang. Sedihlaa anak taknak hisap susu botol nii nak tinggal susah 😭

4 Balas

hi, saya haritu pun ada masalah sama. anak menangis meraung macam kena pukul bila train bottle. tapi hati kena kental sikit sebab dah nak kerja. macam macam jenis bottle guna, susu pun banyak tukar. tapi last sekali bottle pigeon softouch puting wideneck sahaja boleh masuk dengan baby. awak cuba bagi baby breastfeed dulu seminit lepastu tukar bottle. saya train dia dalam 3 hari tahan hati kuatkan hati dengar dia menangis, tapi alhamdulillah sekarang dah nak isap bottle. goodluck ye sis 🤍🌸

https://www.instagram.com/p/CiNO7Yppc39/?igshid=YmMyMTA2M2Y= boleh baca info di sini ya ☺️ semoga membantu 💕

Minta tolonh org lain yang bagi botol. Sbb kDang2 baby ni dia tahu mak dia ada. Dia x nak la botol tu

try cari puting botol mcm breast saya mula try tommee tippee, puting super soft anak terima