perancang pil

hi semua, nak tanya macam mana nak start makan pil perancang ye? kene tunggu habis period dulu ya? saya ingat nak try ambik pil noriday

3 Balas

awak fully bf ke?, n bab ni tak pasti cmna start , maybe tunggu period habis dulu kot. atau awak tanya misi kk ke. sbb saya dulu makan, time tak period lagi. n tukar pil ,baru period.

1mo ago

kalau noriday utk fully bf je, sbb noriday tak kuat sgt. bole try pil oralcon/yasmine etc. n kalau mmg nak pasang iucd better awak sendiri call tanya, maybe depa lupa kot. gpun awak tgh period kan, tak silap pasang tuh time nak habis period.

Masa ambil pil perancang dri klinik tu nurse akan bgtau cara mkn.