cara ajar ank minum botol

macam mana nk ajar ank minum botol usia dh 6 buln..bagi susu fm dia buang

2 Balas

cuba beri susu badan dalam botol. Kena cuba banyak kali. Dah biasa bf memang makan masa nak minum guna botol. Tapi takpa, boleh pilih puting botol yang seakan puting ibu ya.

11mo ago

Takpa mommy. Ambil masa tapi bila dia dah nak tu permulaan yang baik dah tu.

kene pilih botol susu yang seakan bentuk nipple. kene try n error susu fm dan jenis botol.