Rambut gugur

Macam mana ni rambut gugur start dari baby 3 bulan sampai sekarang 6 bulan rambut mcm org nak botak . Dekat rumah tiap hari kena sapu lantai . Apa cara mommy untuk jaga mahkota rambut ni supaya tak gugur teruk? Sharekan 😭😭

2 Balas

Normal sbb hormon estrogen berkurangan slps bersalin. Pengalaman saya: Gunting rambut pendek. Guna syampu sesuai dgn diri. Saya guna syampu Dan conditioner Follow Me utk kawal Hair Fall tu. Dlm 3 bulan anak rambut dah lebat tutup dah kulit kepala.

Sy strat sri 3bln bby tu msok bby 5 bkn kguguran dh bkurng, dan dlm mse yg sme ssu pn bkurangan n sy strt period jgk.