Cara atasi rambut gugur lepas beranak

Hi ibu2 semua start baby berapa bulan rambut korang gugur teruk? dan apa ye nak pakai untuk kurangkan rambut gugur ni, rambut depan dah start cam nak botak insecure betul jadinya

1 Balas

Saya tak ingat bila start rambut gugur. Nak kurangkan awak kena minum air secukupnya. Makan makanan berkhasiat. Yang ni serious talk. Junk food, fast food, processed food affect hair loss juga. Lepas tu cari shampoo & conditioner yang sesuai. Hair serum tu optional.