Luka jahitan bersalin

Mommies sy nak tanya cemana nk sembuhkan luka jahitan dgn cepat. Masa hari ke 20 jahitan luar sy ada terbuka sikit. Skrg dah 35 hari masih tak tertutup. Risau pulak. Ada tips tak?

2 Balas

Haritu saya pun ada luka jahitan terbuka. Dr bagi saya ubat Dr Wound supaya dekat luka jahitan tu tumbuh kulit baru. Memang berkesan dan luka saya yang terbuka tu dah tumbuh kulit baru. Mungkin awak boleh cuba pergi klinik dulu, minta Dr cek dan minta pendapat tentang ubat luka yang saya cakapkan ni.

luka jahitan bersalin normal ke czer? masa gi checkup kt kk x mntk nurse tgk luka ke?