hospital bag for twins

macam mana nak pack barang2 hospital utk twins ye? pack skali kan atau kene asing2 utk setiap baby?

hospital bag for twins
2 Balas

Sekali kan je snang..nnti xdela byak beg nk kne bawak.. Hihihi pengalaman bersalin gov pakai bju baby yg hospital dh ada balik bru pkai bju yg kita bawak..

3y ago

Ada sis ritu kita pun mcm awk pack brg baby mcm ni Last2 pakai bju baby Dr hospital.. Tapi bwak je sis boleh je nk pakai kan bju kita sndri.. Semoga dipermudahkan urusan ye❤️

wahh tahniah 🥰.Moga dipermudahkan urusan melahirkan nanti..Aamiin🤲

3y ago

aaminnn… Insyaallah..