Selera makan kuat

Camner ye nk kurangkan selera mkn? Memang sy tgh menyusu skrg, automatic lapar selepas menyusu. Cumanya selera makan kuat sgt, xleh kawal kadang2. Rse nak makan je sentiasa. Ade ke produk2 bole kurangkan selera makan sikit. Risau plak berat badan bertambah. #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sama mcm sya sis..bf ank jga.. kdang sya mkan tu mcm bela saka😂dia pnya lapar mcm x mkn sehari..orng ckap kat sya klau bf bby mkin kurus sya mkin mmbesar..mngkin sis blh try ambil portion nasi skit lbihkan lauk protein..klau mlam lapar sis knyh² bskut ke..