Sakit Pinggang Dan Punggung

Macam mana nak hilangkan sakit sendi di bahagian pinggang dan punggung? Saya dah masuk 6 bulan pregnant, sakit makin bertambah.. Dah cuba bermacam jenis minyak angin, semua tak jalan

4 Balas

Sis, kita alami masalah yang sama 😂 sakit saya dari awal pregnant sampai dah masuk 3rd trimester pun masih sama (awal pregnant lagi teruk 3 minggu tidur duduk mujur saya fulltime housewife tapi agak mencabar sebab ada anak lelaki 3 tahun yg sedang aktif 😂) saya selalu tuam air panas. Sesekali berurut sis, (ni saya selalu berurut dengan bidan pantang saya masa anak first) Alhamdulillah, lega rasanya 😁

saya alami perkara tu sampai la lepas bersalin. dah bersalin hilang sakit 😁 Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

betul sy pun sama. rasa ngilu di tulang punggung belah kiri. nk baring pun sakit sgt2. tp takleh buat apa sbb bkn tempat yg boleh diurut

saya selalu tampal salonpas je. alhamdulillah lega.