7w Sakit antara pinggang dan punggung

Pregnant 7w, rasa sakit antara pinggang dan punggung, mcm nk jalan ka rasa sakit di situ, baring okay. Normal tak ?

2 Balas

sya dlu pon cmtu...sbb kandungan masih baru...jgn buat keje berat la sis....bnykkn rehat...4 bulan nanti boleh dh la nk aktif sikit...sya last 4 bulan sakit sangat belakang...lepastu sya banyakkn berjalan...dh kurang sakit...

kalau dh 30w ke atas. sakit pinggang yg tak bole bawa bincang nnti sis. tidur pun tak lena. prut mkin mmbesar mkin susah mau ubah posisi🤭 kena biasakan diri.