Punggung sakit

Masa dua bulan memang sakit tapi ni dah masuk 3 bulan dia makin bertambah sakit sangat sampai keluar air mata tahan sakit bila baring nk duduk rasa macam tak boleh nak duduk Punggung ni ngiluu teramat😭..normal ke mcm ni

6 Balas

saya kena sakit punggung dari awal pregnant. kerja banyak kena duduk hadap laptop, lepastu kadang² seharian kena drive kerja luar sampai sakit punggung. sekarang pun dah w13. lastly beli gym ball and masa² yg available saya duk golek² atas tu.. lega sikit. 😊

2y ago

ramai ckp normal sbb kerja duduk lama..mmng tk boleh nk duduk lama2 diri lama2 ..sbb tu punggung sakit.....

Ingatkan saya sorang je rasa gini. Dia sakit tulang punggung yang rasa duduk tak kena baring tak kena. Saya baru je 13weeks tapi sakit punggung tu tibe2 overthinking ni slip disc ke apa 😭

2y ago

sebenarnya normal tu sis..kadang sbb berat naik mendadak saya ada baca lh ..tpi ngiluu/sakit Dia Tu tuhan je tahu ... suruh husband gosok2 sikit urut2 kt punggung sis.. kasi lega blh tdo walaupun skjp2

Aaaaa sama jugak! 😢 saya punya punggung terasa macam kena cocok belah kiri ni. Belah kanan alhamdulillah okay pulak. Belah kiri ni rasa mencocok2. Kadang rasa ngilu. Hmmm ntah la

Awk kene cari posisi tidur yg sesuai dan awk exercise guna gym ball. Awk beli gym ball dan tgk utube pain relief exercise utk ibu mengandung. Ni anak first ya?

2y ago

aah sis ank first..saya berkerja ..kerja saya duduk je berejam..org2 ckp ada sbb nya Punggung sakit sbb ddk lme

saya pon sakit punggung bila duduk. da 3 bulan . first pregnant. pon xtahu macam mane nak atasi . cuma boleh sabar jekk . 😊

2y ago

saya kadang2 tak thn mintk husband sapu myk pns sikit kt punggung kasi mlm blh lena tdo klau tak . allah haaii menahan sakit dia tu tak thn

Saya pun sama sis tp punggung alik kiri je…Rase lenguh semacam huhu