keputihan

macam mana nak hilangkan keputihan ye..saya dah jumpa doktor dan doktor ad bekalkan ubat untuk hilangkan keputihan tu ,tapi seminggu selepas tu keputihan tu ad lagi ,perlu tak saya beritahu doktor semula tentang keputihan tu ...keputihan saya warna seakan-akan nak ke warna cream ..dan keputihan beri kesan tak kat baby

3 Balas

Doktor bg ubat insert ke puan?lps tu ok jeke?

5y ago

aah ubt insert...slps masukkan tu ok je xde keputihan...seminggu lps tu ,keputihan dtg semula