Keputihan seakan warna hijau cair

Normal ke kalau keputihan mcm warna hijau cair creamy2 mcm tu masa pregnant 6mggu ni ? Apa solution untuk hilangkan keputihan ni ya

2 Balas

jumpa doktor... takut ada jangkitan kuman yg boleh effect awak dan kandungan. amalkan proper hygine, minum air kosong secukupnya. rendam vagina dgn air garam dlm 1/2 minit

Solution nya jumpa doktor. Sebab keputihan normal sekadar jernih/putih biasa. Kalau kuning and kehijauan tak normal dah