keputihan

Macam mana nak hilangkan keputihan ,,, Sy keputihan mcm susu ,,,, Xberbau ,,, tapi gatal sangat 😭😭 sangat2 xselesa dah kat 1 minggu dah

12 Balas

Jgn pndang ringn pd keputihn nie klau x di rawat btul2 sy pn alamai jgk keputihn dri awl Hamil smpai skrg 25 mnggu.. bgithu doc nti dpt ubt msuk kt vagina dn ubt mkn.. sb klau dh GBS+ve bole bhya pd bayi ms nk lhir nti.. elak mkn mnis n mnum mnis2 bnyk mnum air msk.. kerap tukr panty liner dn pkai suar dlm jgn trlalu ketat.. now keputihn sy dh berkurngan sb rawat awl2 dn mkn pntg.. sy bnyk mnum air msak je..