Bunyi krok2 pada hiding baby

Macam Mana nak hilangkan bunyi krokk krok pada baby baru lahir 21 Hari. .lepas Balik dari hospital doc kata semua ok. Tp Balik rmh, dtg lagi bunyi krokk2.sampai baby sukar utk bernafas.

1 Balas

Baby sy pernah kena. Pernah tanyaa doktor. Doktor ckp itu normal sbb saluran nafas baby masih kecil, campur dgn cecair hingus memang normal. Biarkan je. Especially newborn. Tapi kalau dah smpai tak leh nafas tu, baik pi check doktor.

3y ago

okeh sis..semoga baby Kita sentiasa sihat.terima kasih utk respond 🥰