Air ketuban leaking?

Macam mana nak confirmkan kita leaking air ketuban ya.. cecair yang selalu keluar dari faraj ni air ketuban ke atau keputihan. Selalu kerap cecair keluar dr kemaluan.

2 Balas

ikot pengalaman sya , air ketuban tu mcm air kencing cuma die tkde warna tkde bau tp rasa panas² gitu .. tibe² meleleh , mkin lama mkin bnyk , mcm nk kencing tp tk bley tahan .. tahu² meleleh je 🤭 alhamdulillah skrg dh selamat berpantang hri ke 23