Leaking air ketuban

Hi mommies, nak tanya kalau leaking air ketuban ni setiap masa ke atau setiap 5 minit ke 30 minit ke. sy confius samada cecair keputihan atau air ketuban. cuma sy ni dia tk keluar setiap masa ke apa, sy 26 minggu #firstmom

2 Balas

air ketuban dia mcm melekit sket n bau dia cam hanyir..kalo keputihan biasa bila kena pad or panties warna dr putih ke kuning2 sket la..just pantau n kalo betul air ketuban cepat2 ke hospital..

1mo ago

ooo..sy just share based apa yang diberitahu oleh nurse dkt kk..byk ye rupanya..tq atas info

nk senang track once rasa ada cecair turun, pakai pad. lps 30 minit check if basah or tidak. klu ya, mungkin leaking. klu x, its just pee or keputihan.