Keputihan Atau Ketuban

Salam. Saya nak tanya especially yang dah pernah beranak. Mcm mana nak beza cecair keputihan atau ketuban leaking? Sebab saya selalu pakai kain batik and kerap basah yang agak banyak. Tapi sy tak sure tu keputihan ke ketuban. Saya skrg 35w3d induce on 37w.

1 Balas

Better sis pegi cek kat hospital. Takut pula air ketuban leaking sikit2.

5y ago

Before ni mmg dah pernah pergi and dr masukkan speculum tu. Last2 xde apa pun and balik. Takut hal yang sama saja.