Nak banyakkan susu badan

Macam mana nak banyakkan susu badan ya?saya berpantang 17hari arini,tapi susu makin kurang..sebelum ni banyak,minta bantuan..

10 Balas

Sis cuba try consume ESP shaklee😊saya dah try dan saya tengok kawan kawan saya semua consume memang susu melimpah alhamdulillah banyak manfaat dia selain milkbooster😊kalau sis nak bole ws no ni 0177300273

4y ago

Tak menjadi lah shaklee. Jangan ambik kesempatan atas kesempitan orang lain. Kenapa nak susu melimpah, susu yang dihasilkan mencukupi untuk anak selagi anak berak kencing normal dan ada kenaikan berat.