Miss v sakit

Macam mana korang bersama ya kalau miss v sakit sangat , tapi pikir nak buat Jalan utk mudahkan kite bersalin 😅 Sy dok pikir je ni walaupon dah 37minggu

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya pakai pelincir sis.Sebabnya miss v sakit tuu sebab kering.Memang setengah orang Kalau dah akhir trimester nih nafsu berkurang.Moga dipermudahkan ye.Bolee Cuba tukar posisi yang lebih selesa jugaa untuk kurangkan sakit tuu

Macam sy mmg takde masalah dari awal preggy kalau bersama. Even dah sakit contraction pun still bersama, try la jugak utk cepatkan bukaan. Penyudahnya baby lagi suka duduk dlm perut. Last2 nurse yg bukakkan jalan 😅

1y ago

Normal tuu 😁

Pakai bio oil msa bersama.. Dikira urut utk mudahkan bersalin juga. Nt bsalin xdela koyak. Sy bersalin 4 org ank alhamdulillah mls nk urut pkai tgn, bsama pkai myk mmg menjadi juga..

1y ago

Sapu dekat bwah kita.. Klu bsama, sma2 la sapu. Suami pn sapu juga.. So xde risiko tkut bakteria kena kt bawah. Klu ikut kn dktor dia suruh urut pkai tgn, tp kena pasti kn tgn bersih..

sakit sbb fktor apa ? kena tgk jugak. position sex yg buat rasa x slesa ke, atau miss v kering ke .

1y ago

Semua tu takde masalah cuma mmg dah ujung2 ade se tengah ibu gndung mmg sakit di miss v ,

sy memang xde nafsu nk bersama. ahah. xlratlah. 🤣

Letak minyak kelapa dara..

pakai pelincir