Miss v sakit

Macam mana korang bersama ya kalau miss v sakit sangat , tapi pikir nak buat Jalan utk mudahkan kite bersalin 😅 Sy dok pikir je ni walaupon dah 37minggu

7 Balas

Pakai bio oil msa bersama.. Dikira urut utk mudahkan bersalin juga. Nt bsalin xdela koyak. Sy bersalin 4 org ank alhamdulillah mls nk urut pkai tgn, bsama pkai myk mmg menjadi juga..

3y ago

Sapu dekat bwah kita.. Klu bsama, sma2 la sapu. Suami pn sapu juga.. So xde risiko tkut bakteria kena kt bawah. Klu ikut kn dktor dia suruh urut pkai tgn, tp kena pasti kn tgn bersih..