Berat tak naik

Macam mana kalau ibu berat tak naik ya? Waktu mengandung

4 Balas

ada alahan lgi? klau ada tuu normal sis, sy time awal pregnant alahan teruk smpai nk dkt 20w, berat turun 5kg .. doc ckp normal, nanti alahan akan hilang, selera akan naik ..

Berat saya sama je dari bukak buku tu sampai 3 bulan ni 60kg, nurse pesan kena naikkan berat sikit baru baby dapat khasiat. Masih mencuba utk naikkan berat 💪🏻

samalah dengan saya. dah masuk 15w berat makin trun. dari 63 sampai 60kg. alahan mntah dh x dak. perut lapar tapi boleh masuk sikit shj sbb x lalu.

Saya pun berat turun.. 59 ke 54kg.. baru2 ni je makin kurang alahan.. tapi tu pn boleh mkn sikit2 je