Saya tak tahu la saya rasa penat ke atau memang malas.

Macam mana eh ?

10 Balas

kalau puan mmg positif hamil lepas chck upt..means ia normal akn rs mls dan letih...kekdg tu ada ms .rs mengntuk sgt2 tu xblh bwk bincng..nk kena tdo jugak..lepas dh tdo br rs ok..pdhal pg lg tu dh rs mcm trlalu penat mcm dh buat mcm2 keje berat.pdhal takat bsuh cawan je lepas bekpes😅

kalau pregnant. normal je akan ada rasa malas nk buat semua benda. penat pon mmg ada. sebab kita bawa baby kita dlm rahim kita

Penat ke malas ke xapa..berehat banyak2 ye..😘xmau paksa2 diri...santai2 je..

Saya masa pregnant ni saya malas. Jadi bukan penat, memang malas 😂

sy time preggy ni mmg mlas sis... asyik nk tdo baring jer🤣

entah siapa yang salah, ku tak tahu 🎶🎶🎶

mcm sy rasa nk baring je...

kalau pregnant normal

…………

Maksud awak?