Kencing Manis Ibu Mengandung

Macam mana bacaan normal bagi ibu mengandung yang buat BSP? Boleh sesiapa terangkan? Saya makan pukul 12.00 pm pastu check pukul 2.00 confirm tinggi. Atau Kena check pukul 2.00 pm dulu baru boleh makan.

25 Balas

Tempat sy jam 8,10,2,8 mlm... Klo sy bsp kul 10.. Jam 12 dh puasa.. Bsp ni ikut pg awak ambil kul berapa? Klo pg 8.30.. Lpas tu awak kena sarap cepat sebelom kul 9.pg.. Lpas tu 10.30 ambil bsp.. Blik mkn apa yg ada jgn mkn nasi klo tkut naik jam 2..biasa nya pg hingga jam 2 ms xpanjang nurse bg.. Tp klo lpas jam 2 hingga mlm ms panjang... Klo bsp kul 10.30 pg.. Blik mkn.. Biasa nurse bg ms sampai 11.45 pling lambat mkn.. Bb jam 12 dh puasa sampai jam 2.. Sy selaly mcm tu..