Selama mana anda mengalami morning sickness sepanjang kehamilan?

Voice your Opinion
Awal kehamilan saja
Sehingga Trimester 2
Sehingga Trimester 3
Saya tidak mengalami morning sickness setakat ini

650 respon

25 Balas

just rasa tak berapa selesa dan busuk utk beberapa tempat je...macam tumis bawang dan ruangan yang angin tak lalu...setakat ni tak ada muntah loya atau pening... semasa makan ubat sahaja yang muntah sebab tak lalu nak makan sbb ubat zinkofer tu ada bau dan jd kembung loya..

anak ¹st smpai abis bsalin, anak ²nd smpai 5bln, yg ³rd ni smpai skrg dh msok 8bln ... snsitif an bau pelik² tp xsmua... alhamdulillah yg ³rd ni blh siap msak lgi bnding yg dua² lpas

dr 5w smpi ke 16w alahan 😂.. lepas je alahan semua rasa nk mkn tp seminggu je mcm tu lepas tu back to normal balik.. dah nk dekat 5kg naik berat ni🤣

Alhamdulillah...pening2 biasa saja..xde morning sickness yg teruk...syukur ya Allah....semoga kita semua dalam lindungan Allah selalu aamiin aamiin

Sy sampai minggu ke 32W.. bukan sekadar pg sahaja.. Ptg malam pun boleh.. 🤭😅

sepanjang preg xpnah alami morning sickness...*bukansetakatini*xbce abis😅😅

Alhamdulillah,tiada morning sickness setakat ni🤲🫶

masih ad morning sickness tp xteruk... kdg seharian morning sicksness...

Alhamdulillah sy tkdak morning sickness 🤗setakat sy pregnant 🌹🤲

Alhamdulillah takda morning sickness 🫶🏻