sedih

maaflahh mommy ibu semua... nk luah sket... makin hari bila cube nk bersabar mkin xboleh... sy baru 2 bulan pregnant ...mood xtentu emosi lebih...sume xkena...selera mkn lari.... suami plak jenis suke melepak ruma kawan hari2.... leka dgn hp je...bile bab suh jaga mandikan anak buat susu anak mmg pyah nk buat...maklumlah sebelum ni bersalin kembar...da masuk 6 bulan ...ya allah letih penat jgn ckp.. nk harapkan suami mmg x lah... mkn hati hari2.... dugaan kuat betol ...hurmm

1 Balas

Sabar sist..sy tw sy bkan d tmpat sist..skrg ni..fkir tntng diri dan anak2 sist..xprlu hirau lagi smua mcm tu..suami kalau syg istri..d memahami kmahuan istri..dy xkan lepak lama2 dlm tmpat kwm dy...