Anak xmahu minum susu

Maaf.ada x mommy ada pengalaman nk handle ank yg tbe2 xnk minum susu.ank saya dah umur 2 tahun.tp suddenly dia xnk minum susu lgsung.ada solution terbaik utk ni?

1 Balas

sis bgi susu fm ke? dia dh mkn, sis boleh buat makanan yg berkhasiat utk dia, xde mslh pun klu dia xnak susu botol or susu bdan, boleh bagi susu fresh milk dlm cawan jek, klu dia xnka yh putih, boleh bgi yg susu fresh milk coklat.. 😘

3y ago

xla, jgn risau sis, kat sayur + ikan + ayam + telur semua tu dh ade zat yg mncukupi klu dia nak mkn.. buatkan dia mkanan yg sedap2 ye sis..😘