keputihan dan keluar darah

Maaf ye, sy nak tanya.. Dari awal mengandung dan sampai skrg 12 week.. Keputihan saya mmg teruk. Macam macam dah buat.. Jd tadi, masa sy tak tahan sgt gatal.. Saya buat macam meruang tu.. Dan kluar kan keputihan yang banyak.. Habis keputihan, macam ada darah keluar.. Sikit je.. Kenapa ye? Siapa ada pengalaman macam saya.. Mohon share.. Nak ke klinik... Tak dpt... Tranpot untuk 2-3harini takde.. Suami oustation....

2 Balas

Kne p spital.. Kalo keputihan berbau, gatal n bwrne kuning ke ijau ke, kne trus p spital.. Infection daa tu

5y ago

Boleh tahu ke kalau Infection biasa doc buat apa?

Kena pergi jumpa dr sis sebab takut infection boleh jejaskan kesihatan janin