Perut baby kecil

Maaf ya... Ada kah seperti saya hamil.. Usia kandungan 7bulan.. Tapi perut baby masih kecil tangan, kaki, kepala semua ok d usia kandungan 7bulan, tapi perut baby yang kecil sangat ... Kerna apa ya tu..?? ?

12 Balas

Sabar sis. Sy pun macam tu jugak doktor kata. Setiap sekali seminggu sy kene pergi scan di hospital yg ada pakar O&G. Semoga anak2 kita sihat & berkembang dengan baik. Aaamiinn. 😊

Sya pula masa oppt hsptl MA yg scan suspect perut bby besar dari week... Doc scan balik elok ja size... But still risau. Kena tunggu next week 30w buat details scan

Kena repeat scan puan. Ap2 pun minta advice dari doc. Kalau doc cakap normal. Ok la tu. Kalau dia ckp abnormal dorang akan buat sesuatu la.

Sbb tuhan masih nk jga aurat awak dri pndangan org laen..asalkn awak tau bby awak bkembang n sihat elok xpayah riso n stress.

5y ago

X nmpak pon dia over komen...mgkin dia silap paham...jgn la marah dia...

Nnt ikut kata doc.. Doc kita doc terlatih. Jgn risau ye sis.. Jgn stress² dlu..

.. kalau doc ckp itu normal or just ok.. then no need to worry dear..

kalau baby sihat tak perlu risau bump kecil or besar.

5y ago

X reti baca ke kak oiii....

Tq bun.. Bagi semangat 😊

Jgn risau asalkan baby sihat

Xpa, asal baby sihat..ok tu