kesan minum air gula

Maaf tumpang tanya ..minum air gula ni kesan dia macam mana ye ? Bagi pencerahan yang pernah minum air gula.. betul ke kena puasa untuk 1 malam sampai kita nak checkup nanti ? ??

2 Balas

btol ap yg sis fira tu ckp . nk bg tau 1bnd penting lg . mse minum air gula xbole benti2 tkot awk mual sbb manis dy rse kt tekak . bila dh minum trus msok kreta brbring sis . jgn buat ap2 krje n asik gerk sne sni . buat2 tido pon xpe dn xlupe juga sedia kn trus balsem atau minyak angin supye kita bole hidu . tkot nt awk loya trus trmunth . klau munth misi akn suruh balik . dy akn bg tarikh bru utk kita minum air gula lg . klau sy la sy xsanggup nk minum bnyk2 kali . ahahah 😆

5y ago

dia bagi balik 2jam tu awk nk kemne pon xpe asal kn lps 2jam kne dtg balik . dy akn pnggl semula tok ambek drh ke 2 pula . lps ambek drh anta makmal lps tu trus balik xpyh tnggu . balik bole trus mkn . biase sy sedia kn roti n air suam awl2 dlm kreta supye lps je selesai ambek drh ke 2 tu bole trus ngap . xpyh tnggu smpai rumah bru bole ngap . uhuhu