MINUM AIR GULA KENA PUASA ?

Salam nak tanya , minum air gula kena puasa ke dari malam. nurse minta puasa dari jam 10malam sampai esok pagi lepas minum air gula kena puasa lagi sampai ambil darah ke2. Puasa air dan makanan. saya takboleh puasa shaking rasa badan. Lagilagi puasa air. #firstbaby #13minggu

2 Balas

Ye sis kena puasa kul 10 mlm, n smpi esok pg awal2 g klinik amik darah dulu n minum air gula.. pastue tunggu 2jam amik darah br boleh minum.. kena bnyk minum air masak ya sis mlm tue.. Mmg shaking cm sy aritue.. tp sy kuat kn juga semangat alhamdulilah berjalan lancar..

kena puasa start 10 mlm..