muntah teruk

maaf tanya..sy 12week skg..sy mgalami muntah yg sgt teruk..dari awal kehamilan..dulu masih bolh makan ubat yg doctor bagi..skg 1 ubat pun xbolh makan..kalau makan..xsampai 5minat sy da belari masuk tandas muntah2..xpe ke kalau sy stop makan ubat tp sy makan buah buah byk..contoh nya buah limau oren yg buat air tu..mmg tiap hari akn makn limau bg elakkn mual/loya..

2 Balas

Sis.. try mkn ubat dgn air fresh oren.. bagi hilang mual

5y ago

xboleh da try mesti muntah blk tekak jd pahit sgt lps tu

Sis cuma try teknik dlm artikel ni mana tau blh atasi problem ni 🙏🏻 https://my.theasianparent.com/loya-ketika-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app

5y ago

tq awk utk info ni