Pendarahan hamil 13minggu

Assalamualaikum & selamat pagi..ade x sape² pernah alami pendarahan dlm tempoh hamil..sebb sy mengalami pendrhan tp xbyk..perut pun xde sakit..mintak pandgan atau pengalaman perlukah sy rujuk ke klinik kesihatan??terima kasih..#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

td Kuar ni tp sy yakin ni bukan janin..sebb sy dah pnh 2x gugur..1 Kuar janin tp 7minggu..yg ke2 ketulan mcmni tp besar telapak tgn..tp masetu dh kt hspital..ni msh dirumah..sy jd fobia bile nampak drh dgn bnde ni 😩😭

3y ago

sy pun pernah gugur juga sblum tu. orang kata sbb darah gugur tak habis keluar. allahualam

rujuk doc sis

3y ago

😊😊