3 thn tunggu

Maaf sy ingin bertanya,klau begini positif ke?

3 thn tunggu
30 Balas

Positif tu.. wife sy mula2 pun lagi kabur dri yg ni.. alhamdulilah selepas seminggu semakin terang.. 15hb ni scan weeks 8

3y ago

dalam gambar ni memang terang sangat cik ..sebab line yang terang tu test line ..yang kabur control line ..ni sebab hcg dalam badan dia dah tinggi sebab tu test line lagi terang dari control line ..macam isteri cik yang kabur sebelum ni memang test line sebab baru ..kalau nak tau mana test line mana control line dia tunjuk dekat kertas tu .. control line ni setiap upt tak sama ada yang duk belah kiri ada yang belah kanan ..macan upt ni dip n tell brand dia control line belah kiri macam dalam gambar tu ..test line kalau naik memang pregnant ..tu je tapi jangan tertukar dengan alat kesuburan pulak

positif tu sis..tahniah ya..sama mcm sya dlu..sekrg dh 38 mggu sya hehehe

Positive tu..Alhamdulilah 😍 Semoga sis dan baby sihat❤️

Positif . Tahniah puan . Jaga baby dan kesihatan leklok 😍

Sy pun Guna yg ini haritu..jaga diri n sihat selalu..😘

InsyaAllah positif, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah puan. Positif tu take care

Alhamdullilah tahniah puan♥️

Alhamdulillah..tahniah sis..

Tahniah puan.... Positive tu