BANTUAN

maaf semua nk tanya,sya due period haritu 2/11/2019 - 5/11/2019 4hari je sllu 7 hari,saya ad ty dkt group ttc y sy ad amik clomid 1st cyle tp xberjaya..next month iaitu nov sy period 4hri,,dorg ckp normal sbb sy bru lpas clomid.. jadi next period sptutnya 1/12/19 tp xperiod ..pada 7/12 ad keluar brown spotting, hrni 8/12 pun ada beserta kram ad la 3 4 jam cmtu kram..lpas tu okey dah tp brown spotting tu masih ada..sy bru buat upt pg td guna brand forsure kluar 2line terang..jd nk kepastian sy buat 1more test guna clear blue digital,hasilnya kluar 2-3(4-5week)..tp sy masih tkut psl brwn spot tu..betul2 positve ke ni..?doakan sy semua...dah ttc 3 tahun?? **Edit Harini sy pergi kk..bleeding byk pulak pg td..then doc kk ckp die akn buat surat ke hospitl sbb sy msih dlm rwtn lg..doc tu ckp juge mungkin +ve sbb kesen dr clomid dan hsg msih tinggi...sy ad buat upt dkt kk juge..positive..mohon doakan sy...mohon doakan ad bby untuk sy ?? **Edit 7.20pm 9/12/2019 Assalamualaikum semua..lepas scan td sy ad amik darah untuk beta hcg ..jd kputsan dh dpt td .doc ckp result 324 dan bby nye ad cuma tak tau dia mana,hri rabu saya akn repeat lgi skli..jika result double prgnncy adlh normal..jika bwh 648 berisiko luar rahin,jika bwah 324 gugur..mohon doa semua doakan result tk turun ye..dan masih sama macam harini..inn shaaa allh..amiin2..?

BANTUAN
15 Balas

Alhamdulillah positif tu dear. Brown spotting tu selalunya baby baru nak lekat kat rahim. Apa apa pun pergi jumpa doktor ya, untuk dapatkan kepastian. Jaga diri baik baik 🤗

4y ago

Alhmdulillah amiin ..doakan sy ye sis..tq bbyk2😍

Tahniah.. Jumpa doktor cepat2.. sy cycle 7 on clomid baru lekat 😅.. Mungkin brown spot tu baby baru menempel, tapi nak lebih kepastian better jumpa doktor

Alhamdulillah tahniah. Btw, saya pun tgh ttc jugak. Mana nak beli clomid tu ye?

4y ago

Aah..sama2

Harap dapt doakan sy..hrni keluar lg. Drh pekat..tgh siap2 nk ke kk...takut sya😭

4y ago

Allahu. Semoga takde pape. Doa banyak2 ye.

Smoga d prmudahkn dan smoga ada rezeki tuk awk aamiin

4y ago

Sy pun harap mcm tu..tq sis😻

Semoga dipermudahkan segala urusan awk nye

Moga dipermudahkan urusan sis😍

Semoga semuanya di permudahkan aamiin..

4y ago

Amiin2..tq sis

Smoga d permudahlam sis.. Tahniah..

4y ago

Amiin2..tq sis..doakan sy ye..

Semoga dpermudahkan

4y ago

Terima kasih byk2 sis