Nak tanya

Maaf saya nak tumpang tanya. Jika ikutkan app saya baru 10+week tapi tadi buka pink dan 11+ week. Tarikh due pun tak sama. Ada yang sama dengan saya ke? buku pink usia kandungan : 11+ week Due 2/1/25 App dan scan 10+ week Due 31dec.

3 Balas

biasanya memang akan ada beza edd dari kiraan manual dgn scan. as long baby sihat dan masih on track should be no problem InshaAllah

sy. ikutkan edd apps 10/2. dktr/misi kira jd 13/02. haritu dktr ada tnjuk tp sy lupa cara kira tu.