Bukak buku pink

Boleh ke buka buku pink on week 10 or 11 mcm tu? Ke terlalu lambat?

6 Balas

Boleh je awak, saya buka buku week 6. Klinik Kesihatan ada sedia maklum, sekarang prosedur baru, kalau tahu pregnant je terus datang klinik buka buku pink. Kalau nak lebih pasti, awak try call KK area awak utk confirmation.

2y ago

Ohh okayy. Faham2. Nanti sy cuba call sbb skrg pun dah week 8. Thank you for your reply 🤍

Sy otw nk buka buku pink, call kk terdekat and misi and bgi date utk appointment, seleloknya 8w to 12w

Biasa memang sebelum 12w, saya pon kena bukak buku masa 11w misi dah bagi appoiment 24hb ni,

saya buka 11w orang ckp better before 12w

Kalau klinik kerajaan sebelum 12 minggu

Sye buka buku mse 12w tgk tmpt jg awk

2y ago

Ye kne call dlu nnti nurse bg tarikh utk buka buku