Tarikh due lari

Ada tak mcm saya ??kalau ikutkan last period baby dah 12 week 3 dayas tapi bila scan baby baru 11 week. Normal ker mcm ni?

6 Balas

Macam sya sekarang. Ikut last period date dah 10w++ Tapi 2 hari lalu scan doc ukur besar janin baru 8w. Edd beza lebih seminggu. Doc suruh repeat scan 2 minggu lagi. Edd berubah ikut scan semasa kalau besar baby masih tak sama dengan last period tu.

kalau macam sy ikutkan tarikh last period EDD 4/2 tpi scan baby keluar lah tarikh RE EDD 27/1

normal, saya kalau ikut calendar 11w tapi nurse kk bagi 10w. beza seminggu, okay je.

normal je sis, 1-2 minggu beza tu normal lagi

beza 1-2minggu NORMAL

normal sis....