scan...

Maaf sape thu bole ke kalo scan byk kali... balan nie je mgkin akn kne scan 3x.... 11.3 scan kat hosp besa sbb cm detect cyct kne follow up lg 25.3 nie... lps 2 27.3 plak scan kat kpj ... bole ke... takot lak rse nk kne scan byk kali dlm mse 1blan... sy skrg dh 5m. Tq smue

2 Balas

😂😂.yg admit ward tu pagi tghri petang scan..x mslh@ effect -ve pada bby.kecuali x ray...

4y ago

Ok2.. tq info... risau je... bila tnye org smue ckp x elok... cuak jugak... 😊