Baby breach

Hi ibu2, sy skrg nk msuk 29w dh, sy mmg follow up pakar setiap 2 mggu sbb previous issue, every follow up pakar akan scan tuk tngok prkmbgn baby, about 10 kli dh scan n dlm 10 tu 2 kli je kepala baby ke bwh yg lainnya songsang, 2 hri lps sy scan dkt private pun songsang jgk, baby mcm xmau duduk bwh lak, ada kmgknn x baby engage bila dh dkt due nnti? Risau lak sbb kepala dia dr awal pregnant smpai skrg asyik atas je. #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Bby blh pusing smpai 36w. Try sujud, pujuk bby supaya bby pusing sblm dia padat di dalam