darah nifas atau darah period

Maaf nk tye 3/7 sy bersalin emergency czer.pastu bulan ni rase awal bulan 8 darah nifas sy dah habis tpi sjk 2,3 Hari ni ade keluar lendir campur darah .tu drh ape ye darah nifas sy blm habis lagi atau period sy buntu ,😁

1 Balas

biasanya drh nifas pling lm 60hari.. dan kalau ada lendir dan darah keluar means drh nifas balance yg ada tu msih keluar.. rahim blum kecut spnuhnya dan drh nifas blum habis kluar spnuhnya