Kompius Dgn Darah

Saya pantang yg ke 49 hari sudah.. Sebulan wktu pantang darah nifas dah kering... Hari ni sy period yg hari ke 3...sy full bf buat bby sy.. Tp awl dtg bulan.. #persoalan ye ni drh nifas msh blm habis ke atau drh baru period

2 Balas

Saya darah nifas 45 hari . Stop hari ke 15 ramadhan , seminggu raya saya period . Sampai sekarang period normal je . Kalau lambat pun dua tiga hari je

5y ago

Yeke.. Ok2.. Tq sis

darah haid kot sis,

5y ago

Sy pun rasa period balik ni... Tq yee sis.. Esok nk ke kk amik pil perancang noryday