Duduk dalam kereta 8 jam

Maaf nak tnya.. sekarang tgh 11 minggu… tkpe ke duduk dlm kereta 8 jam or lebih???

2 Balas

boleh je.. sy 6 bulan masih naik bas.. 7-8jam jgk perjalanannya..biasala pjj katakan..Alhamdulillah smua ok je.. skrg dah 8 bulan.. balik kg dh.. tggu masa baby nk keluar je ni.. doakan utk sy ye.. dipermudahkan semuanya

kena stop setiap 2 jam, keluar dr kereta, regangkan badan jalan2.. dalam perjalanan tu pun kalau boleh jangan statik je, gerak2 sikit kaki, penyandar tu adjust..