8 bulan belum duduk

Hi mommy, normal ke baby 8 belum duduk? Ada cara stimulasi nak bagi baby duduk boleh share tips ? Thanks mommy

3 Balas

normal sis ..anak saya time bru msuk 8 bulan blm ddk ..tpi skrng sdh msuk 8 bulan 14 hri dia sdh mula berkaki empat n bolh ddk sndri sdh tnpa bntuan ..cuma blm tmbuh gigi lagi la 😆

normal je. baby sy 8m+ belom boleh duduk sendiri. sy kerap je duduk kan baby. dia duduk masih senget2

bley check kt ig/ utube cara ajar baby duduk.. ade step2 dia dr baring, mngiring smpi la duduk..