Baby meniarap berapa bulan?

Maaf nak tanya la moms kat sini. Biasa baby start meniarap berapa bulan ye. Ada ke baby yg dah meniarap? Baby saya asyik duk atas bouncer je. Kalau letak kat bawah konfem nangis. Risau pulak takut lambat meniarap

2 Balas

Kalau anak saya 3/4 bulan macam tu dah boleh meniarap. Kena latih sikit² . Cuba letak baby atas tilam ke dan letak mainan depan anak semasa meniarap

anak sy meniarap masa 3bulan. sendiri meniarap tanpa bantuan 4 bulan. banyakkan tummy time, bouncer guna bila perlu sahaja bukan sepanjang masa.