Susu untuk ibu mengandung

hi , maaf nak bertanya susu apa yg elok utk mommy pregnant ya ? sbb saya try minum similac okay je cuma susu tu bila bancuh tak larut and berketul2 even dgn air panas pun still jadi berketul .

6 Balas

susu mengandung tu sebenar nya x da apa pon .. sya lepas jmpa pakar pemakanan .. doc kata minum susu biasa full cream pnya dah ckup utk ibu mengandung .. susu ibu mengandung tu khas utk special needs sebenar nya .. ibu yg x da masalah blh je consume susu biasa full cream pnya bukan yg low fat .. tu je dah ckup

2y ago

haah x blh .. kena full cream .. tkut nanti skit perut kalau minum low fat