Susu kering / tidak keluar

Maaf nak bertanya , isteri saya selamat melahirkan anak pada semalam tapi sampai hari ini susu badan dia kering ataupun tidak keluar setelah banyak kali mengurut atau mengeluarkannya secara paksa, ada cara2 lain untuk membantu menghasilkan susu badan yang banyak? Sebab susu badan susu yang paling terbaik

6 Balas

nurse cakap bagi ja baby menyusu..minum air suam/kosong secukup.. minum horlick..makan ulam pegaga..