Induce dengan jahit mane lebih sakit ?

Maaf mommy nak tanya antara induce dengan jahit mane yang paling sakit ? Saye tengah menunggu hari nak meletop, rasa nervous pulak 🥴 Sapa yang ade pengalaman bersalin normal boleh share2 tak ? Saye takda pengalaman dan ni baru anak pertama, hehe.

27 Balas

Induce. If bersalin normal, masa jahit tu tak terasa sgt sbb dh dibius.

Induce lagi sakit,,mcm ni mati rasa nya😅😅

induce. jahit ritu cm rse sakit cm tak.

Keduanyaaaa sekaliii🤭🤭

doa dipermudahkan urusan

Induce sakit drpd jahit

2y ago

knn sis .. fist tym induce mmg sakit sgt ya Allah ... tahun kak thu , d jahit ok sikit

induce